Työ ja koulutusSivua on viimeksi päivitetty 17.1.2020.

Tätä sivua päivitetään n. kahden viikon väleinPalkkatyötä
Koulutusta

HuippuHarkka Vantaan Ohjaamossa


Keskiviikkona 22. tammikuuta 2020 klo 13.00 – 14.00


Ohjaamo Vantaa - Navigatorn Vanda Lummetie 2, Tikkurila, 01300 Vantaa.HuippuHarkka saapuu Vantaan Ohjaamoon keskiviikkona 22.1.2020 klo 13-14! Tule kuuntelemaan Mustin ja Mirrin sekä Lindströmin työntekijöiden uratarinoita. Voit myös ilmoittautua mukaan vierailulle yrityksiin ja keskustella työkokeilumahdollisuuksissa niissä.

HuippuHarkkaan voivat osallistua alle 30-vuotiaat nuoret, jotka eivät tällä hetkellä opiskele tai ole työssä. Ilmoittaudu aloitustilaisuuteen ennakkoon sähköpostitse maija.komonrn@vantaa.fi

HuippuHarkka sisältää:

 • Yritysten edustajien uratarinoita
 • Vierailun yrityksessä
 • Hakemisen työkokeiluun
 • Mahdollisuuden 4 viikon työkokeiluun

HuippuHarkassa sinä:
 • Opit tunnistamaan vahvuuksiasi
 • Rakennat kuvaa itsestäsi työntekijänä
 • Opit lisää yritysten toiminnasta ja työelämästä

HuippuHarkan aikataulu:
 • 22.1.2020 klo 13-14 Kumppaniyritysten työelämäkummit vierailulla Ohjaamossa kertomassa uratarinaansa. Mukana Musti & Mirri ja Lindström
 • 29.1 klo 12-16 välillä (tarkentuu tammikuun alussa). Vierailu kumppaniyrityksissä, kiinnostuksen mukaan. Haastattelut vierailun yhteydessä
 • 17.2 Deadline työkokeiluhakemuksille TE-palvelujen suuntaan
 • 9.3.-3.4 Työkokeilu kumppaniyrityksiesä


HuippuHarkan järjestää Lasten ja nuorten säätiö yhteistyössä yritysten ja Ohjaamoiden kanssaNuorten Rekrymessut


Torstaina 30. tammikuuta 2020 klo 14.00 – 16.00
Ohjaamo Vantaa - Navigatorn Vanda
Lummetie 2
Tikkurila 01300 Vantaa.

Tervetuloa Nuorten Rekrymessuille etsimään sopivaa työ- tai koulutuspaikkaa! Messuilla pääset tapaamaan Vantaalla toimivia työnantajia tai oppilaitoksia.


Tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus päästä Subwayn tai Personalhusetin työhaastatteluun. Lisäksi uusia työntekijöitä ovat etsimässä Rainmaker, Koti Puhtaaksi, Suomen Vitamiinikeskus, Sector Alarm, SOL, Promotion Point, Eniro, Posti, Polar Pro, Temp Team sekä Helsingin taksipalvelut. Paikalla ovat myös Careeria ja Vantaan kaupungin Nuorten Työpajat.


Nähdään Nuorten Rekrymessuilla!
Tiesitkö, että voit tienata 300€/kk eikä se vähennä työttömyysturvaasi?


Ota työ, jos saat - se on monella tapaa fiksua.
Elämässä.fi kertoo faktat. Älä luule, vaan tiedä.
Talotekniikan perustutkinto, ilmanvaihtoasentaja


Ilmoittautuminen/ Hakeminen
jatkuva haku
Hae koulutukseen
Tutustu tarkemmin
Tavoitteet ja hyödyt
Koulutus antaa opiskelijalle hyvät valmiudet ja perusteet työskennellä LVI- asentajana. Koulutuksen tavoitteena on antaa aikuisopiskelijalle valmiudet suorittaa tutkinto näyttötutkinnoin. Koulutuksessa opiskelija saa oppia ilmanvaihdon kanavaosien valmistuksesta, ilmanvaihtojärjestelmien asennuksesta, ilmanvaihtojärjestelmien mittauksesta ja tasapainotuksesta, sekä ohutlevytöiden tekemisestä. Lisäksi opiskelija oppii käyttövesi- ja viemärijärjestelmien asentamista sekä lämmitysjärjestelmien asentamista. Tarvittaessa opiskelija voi myös suorittaa koulutuksen aikana ensiapukoulutuksen, EA-1, työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutukset.
Kenelle soveltuu
Koulutuksen kohderyhmänä ovat peruskoulun suorittaneet tai vastaavan oppimäärän omaavat. Koulutukseen hakeutuvalla henkilöllä on vähintään B-luokan ajokortti ja hyvä motivaatio kouluttautumiseen, sekä kiinnostus ja soveltuvuus alalle. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä opiskelu- ja työtehtävissä. Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille. Tutkinnon suorittaminen ja työllistyminen alalle edellyttävät hyvää suomenkielen taitoa.
Hinta
Omaehtoinen ammatillinen koulutus on valtionosuusjärjestelmän puitteissa opiskelijalle maksuton. Paikkoja on rajoitetusti. Oppisopimuskoulutuksena: opiskelija tarvitsee alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Molemmissa rahoitusmuodoissa opiskelijat kustantavat oppikirjansa itse. Omaehtoinen aikuiskoulutus kuuluu Kelan opintotuen piiriin.
Kiinnostaisiko:


Pintakäsittelyalan perustutkinto, rakennusmaalauksen osaamisala, maalari, oppisopimuskoulutus
Tutustu tarkemmin tästä linkistä. jatkuva haku).Turvallisuusalan ammattitutkinto, oppisopimuskoulutuksella Hae tästä koulutukseen.
Elämänlaatu ry, kuntouttava työtoiminta
Tervetuloa työtoimintaan Elämänlaatu ry:n paikoissa:

Talkkarihommia Puotilasssa

Puotilatie 7, Helsinki - Puotilan kartano


Työtehtävät ovat avustavia kiinteistön ja pihan hoitoon liittyviä tötä Puotilan kartanolla.

 • talvella lumi- ja hiekoitustöitä
 • keväällä ja kesällä vihertyöt ja pihanrakennustyöt
 • kuten istutukset ja kivityöt
 • pihan siistinä pito roskista ja risuista
 • pieniä korjaus- ja maalaustöitä sekä puutöitä

Lisätietoja ohjaajalta:
Antti Ulmanen 050 3316963


JÄRJESTÖTÖITÄ LÄNSIMÄESSÄ
Pallaskero 2 ja Suunnistajankuja 4, Vantaa

 • toimistotyöt
 • vahtimestarityöt
 • keittiötyöt
 • siivoustyöt
 • kädentaitojen erilaiset työt

 • Lisätietoja ohjaajalta:
  Anna-Kaisa Peräniitty 050 5755506
  Töihin Porttipuiston Kierrätyskeskukseen.


  Meillä on jatkuvasti, ympäri vuoden avoinna työkokeilu- ja/tai palkkatukipaikkoja. Voit hakea meille töihin, mikäli sinulla on käytettävissä TE-toimiston myöntämä palkkatuki ja/tai työkokeilu tai mikäli etsit harjoittelupaikkaa. Voit kysyä mahdollisuuttasi työkokeiluun ja palkkatukeen TE-toimistostasi. Kauttamme useat työntekijät ovat saaneet hyödyllistä työkokemusta ja siten löytäneet uusia mahdollisuuksia työelämään. Tervetuloa mukaan iloiseen ja kannustavaan joukkoomme!

  Avoin hakemus tästä linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?576eb6f1 Voit myös kysyä lisätietoa tehtävistä ja rekrytoinnista puhelimitse 0400 348 134 (ma–pe 10–12) tai sähköpostitse rekrytointi@kierratyskeskus.fi.

  Vantaan työvoimatoimisto on avoinna ma–pe kello 9–16. Suljettu viikonloppuisin.Puhelinpalvelut (arkisin kello 9–16.15): Työnhakijat suomeksi: 029 502 5500